Live

NOUTĂȚI

Max a lansat primul teaser al seriei „Dune: Prophecy”, un prequel TV al filmelor „Dune”

Max a lansat primul teaser al seriei „Dune: Prophecy”, un prequel TV al filmelor „Dune”

Max a lansat primul teaser din „Dune: Prophecy”, o serie prequel din universul „Dune”.  

 

Serialul de șase episoade va debuta în această toamnă, dar nu a fost anunțată nicio dată oficială a lansării. Acțiunea filmului se petrece  cu 10.000 de ani înainte de ascensiunea lui Paul Atreides și urmărește două surori Harkonnen în timp ce luptă împotriva forțelor care amenință viitorul omenirii, cele care înființează legendara sectă cunoscută sub numele de Bene Gesserit.
 
Ideea acestui proiect cinematografic a apărut inițial în 2019 sub titlul „Dune: The Sisterhood”. Seria este inspirată din romanul „Sisterhood of Dune” scris de Brian Herbert și Kevin J. Anderson. 
 
"Dune: Prophecy" este regizat de Denis Villeneuve și îi are în rolurile principale pe Emily Watson, Shirley Henderson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Johdi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka, Faoileann Cunningham, Edward Davis, Aoife Hinds, Chris Mason, Shalom Brune-Franklin, Tabu și Jihae.
 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate