Live

NOUTĂȚI

Barbie a lansat păpușa Mariah Carey, inspirată din clipul „All I Want For Christmas Is You”

 Barbie a lansat păpușa Mariah Carey, inspirată din clipul „All I Want For Christmas Is You”

 

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Mattel lansează o păpușă Barbie ce o înfățișează pe Mariah Carey. Diva și-a câștigat titlul simbolic de „Regină a Crăciunului”, devenind una dintre figurile emblematice ale sezonului festiv de iarnă, odată cu lansarea piesei „All I Want For Christmas Is You”.

 

Păpușa Barbie lansată de Mattel exprimă stilul cântăreței din clipul piesei „All I Want For Christmas Is You” relansat în urmă cu 3 ani, în care o putem vedea pe Mariah îmbrăcată într-o rochie roșie strălucitoare, purtând bijuterii argintii și sandale roșii cu toc. „All I Want For Christmas Is You” a fost lansat în 1994 și a devenit unul dintre cele mai populare cântece de Crăciun. 
 


Mariah a fost entuziasmată de faptul că imaginea ei a fost importalizată într-o păpușă Barbie:
 
Este un vis unic în viața să am propria mea Barbie! Dacă aș putea sa mă întorc în trecut și să-i spun versiunii mele din copilărie că, într-o zi, voi avea o păpușă Barbie facută dupa chipul meu, cred că ar fi innebunită! Sper că toți colecționarii și fanii de pretutindeni să se bucure de sezonul sărbătorilor și sper ca Barbie Mariah să fie un plus minunat!
 
Păpușa Mariah costă 75 de dolari și poate fi achiziționată accesând site-ul oficial Mattel.

Recent, Mariah Carey a susținut un concert în cadrul turneului ei de sarbatori la Hollywood Bowl din Los Angeles. Momentul a devenit viral după ce cântăreața a întrerupt concertul, cerând să fie curățată scena cu mopul. Artista a făcut o improvizație și a amuzat publicul după ce a dat ea însăși o mână de ajutor la curățenie. Urmărește momentul aici: 
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate