Live

NOUTĂȚI

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes", noul film din saga „The Hunger Games”, se află pe primul loc în box-office-ul nord-american

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes", noul film din saga „The Hunger Games”, se află pe primul loc în box-office-ul nord-american

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes", un prequel la saga „The Hunger Games” se află pe prima poziţie în box-office-ul american după 3 zile de la lansarea în cinematografe. 
 

 
Încasările pentru acest film se apropie de 100 de milioane de dolari la nivel mondial. De vineri până duminică, au fost obținute din vânzarea biletelor 44 de milioane de dolari în Statele Unite și 54 de milioane de dolari la nivel internațional. Filmul a obținut „cifre foarte bune” pentru un prequel, dar nu a atins (încă) succesul de care s-a bucurat saga „The Hunger Games”, cu Jennifer Lawerence în rolul principal, când s-au încasat 3 miliarde de dolari la nivel mondial.
 
"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" îi are în rolurile principale pe Rachel Zegler (Lucy Gray Baird) și pe Tom Blyth (Coriolanus Snow) și se bazează pe trilogia „The Hunger Games” din 2012. Din distribuție mai fac parte Hunter Schafer (Tigris, vărul lui Snow), Viola Davis (Volumnia Gaul), Peter Dinklage (Dean Casca Highbottom) și Jason Schwartzman (Lucky Flickerman).

Acțiunea se petrece cu 64 de ani înainte de evenimentele din seria „The Hunger Games”, în timp ce Capitoliul se pregătește pentru a zecea ediție a Jocurilor Foamei, în universul distopic din Panem. În prequel, este detaliat un punct de cotitură pentru Jocurile Foamei și urmărește trecutul lui Snow, când încă nu ajunsese în rolul de dictator din originalul „The Hunger Games”, ci era doar tânărul ambițios de 18 ani, Coriolanus.
 
Filmul este regizat de Francis Lawrence, care a regizat și cele 3 filme din seria „The Hunger Games”. Pelicula se bazează pe romanul omonim al lui Suzanne Collins, publicat în 2020. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate