Live

NOUTĂȚI

Asia Express sezonul 7 | Acestea sunt perechile de concurenți care pleacă pe Drumul Zeilor

Asia Express sezonul 7 | Acestea sunt perechile de concurenți care pleacă pe Drumul Zeilor

Antena 1 a anunțat cine sunt participanții care vor pleca într-o nouă aventură Asia Express. Cel mai tare reality-show al momentului schimbă continentul și duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia.




Cei 18 participanți vor avea de parcurs 7000 de kilometri pe continentul asiatic, fără telefon, cu doar un dolar pe zi, până la destinația finală, Bali (Indonezia). Acesta este primul sezon care se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute. Obiceiurile localnicilor, temperaturile ridicate și barierele lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.
 
Aici sunt cele 9 perechi de participanți care au acceptat provocarea de a se aventura la capătul lumii:
 
Anca Țurcașiu și Andreea Samson
Mihai Găinușă și Oana Paraschiv
Nicolai Tand și Sorin Brotnei 
Betty Salam și Cătălin Vişănescu
Ioana State și Mane Voicu
Carmen Negoiță și sora ei, Andreea
Victor Slav și iubita lui Selina 
Adi Nartea și Cosmin Vîjeu, 
Andrei Ursu și Vlad Condurache
 
Anca Țurcașiu: „Asia Express înseamnă pentru mine dorința de a mă transforma din: “a avea” în “a fi”, așa cum este și cultura țărilor prin care ajungem. Vreau să trec prin această experiență și șansă, în același timp, pe care mi le dă viața, parcurgând acest drum fără a avea nimic, ci doar pe mine și pe cea mai bună prietenă alături. Știu sigur că Andreea și cu mine vom face tot ce putem să ne demonstrăm cine suntem cu adevărat, care e forța noastră, și puterea noastră de acceptare și de a merge mai departe”.
 
Nicolai Tand: „O parte din viața mea a fost un fel de Asia Express. Sunt obișnuit cu greutățile vieții, aici vreau doar să mă bucur de lucruri, locuri și oameni noi, să redescopăr la mine chestii pe care sigur le-am uitat. Îmi plac competițiile, îmi place să mă aflu în situații care mă ajută să mă autodepășesc, să dau ce-i mai bun din mine. Sorin e partenerul perfect, suntem doi moroșeni plecați pe Drumul Zeilor, doi moroșeni obișnuiți în general cu drumurile de toate felurile. În plus, anul ăsta, în aprilie, fac 50 de ani. Ce cadou mai frumos puteam să-mi fac?!”
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate