Live

NOUTĂȚI

ASCULTĂ: 6 piese noi din playlist-ul ZU. Care e preferata ta?

ASCULTĂ: 6 piese noi din playlist-ul ZU. Care e preferata ta?

Muzică nouă în playlist-ul ZU! Cristian Păun are grijă să asculți la ZU hiturile tale preferate, iar de curând a adăugat în playlist 6 piese noi semnate de artiști români și străini.

 
Andia se aude pe ZU cu piesa „Scrie-mi orice”, melodie care a intrat recent și în #TorpedoulLuiMorar. Sper ca această piesă să vă facă să iubiți nebunește și să vă îndemne să scrieți orice acelei persoane din viața voastră a declarat Andia despre noua ei piesă.
 
 
Așa cum nu e bine să judeci o carte după copertă, tot așa nu e bine să judeci o piesă după titlul ei. Piesa „ae” de Carla's Dreams te așteaptă de astăzi pe frecvență. ae se intalnește atât de rar, încât atunci când apare/dispare, dă naștere celor mai frumoase emoții și (din fericire) amintiri a declarat Carla's Dreams.
 

Smiley a intrat în playlist cu piesa „Aia e”. Melodia s-a auzit live, în premieră, la ZU. Dacă ai pierdut momentul, îl poți urmări AICI
 

David Guetta, Anne-Marie și Coy Leroy au făcut echipă și au lansat o piesă care va rupe vara asta! Cei trei au adus mai aproape de zilele noastre un mega-hit al anilor '90, „What Is Love” semnat de Haddaway. Varianta reinterpretată de David Guetta, Anne-MArie și Coy Leroy a strâns aprape 5 milioane de vizualizări în doar două săptămâni de la lansare.
 


„Waterfall”, piesă semnată de Michael Schulte și R3HAB, intră și ea în playlist. E genul de piesă care îți aduce negreșit starea de bine.
 


Tribbs intră pentru prima oară în playlist-ul ZU. „Without You” e genul de piesă care te pregătește pentru starea de vacanță. E o melodie happy, cu vibe de vară și cu stare de ZU.
 


Rămâi aproape de frecvența ta preferată și nu uita: hiturile se ascultă la ZU!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate