Live

NOUTĂȚI

Taylor Swift a fost desemnată de revista Time „Personalitatea Anului 2023”

Taylor Swift a fost desemnată de revista Time „Personalitatea Anului 2023”

 

Revista Time a numit-o pe cântăreața americană Taylor Swift personalitatea anului 2023. Artista, în vârstă de 33 de ani, a primit această dinstincție pentru că "nimeni altcineva de pe planetă în prezent nu poate emoţiona atât de bine atât de mulţi oameni".
 

Alături de Taylor Swift, pe listă se află personalități precum Regele Charles al III-lea, Vladimir Putin, Joe Biden, Sam Altman - CEO al companiei OpenAi sau președintelșe chinez Xi Jinping. Taylor devine totodată prima vedetă din lumea artelor care primește această titulatură, rezervată până acum personalităților politice sau unor figuri ilustre. Pe lista scurtă publicată de Time din acest an, foarte așteptată de public, figurează și personajul Barbie, dar și Anegla Merkel, Papa Francisc sau Greta Thunberg.
 
 
Taylor Swift a găsit o cale pentru a transcende granițele și pentru a fi o sursă de lumină. Pentru că a construit o lume care îi aparține, dar care face loc unui număr atât de mare de oameni, pentru că a făcut din povestea ei o legendă mondială, pentru că a adus bucurie unei societăți care avea disperată nevoie de ea, Taylor Swift este personalitatea anului 2023 aleasă de revista Time, a declarat Sam Jacobs, redactorul-șef al revistei Time.

Artista îi succede președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, care a primit titulatura de „personalitatea anului” în 2022.
 
Taylor Swift a marcat în anul 2023 o serie de realizări pe plan artistic care i-au adus un succes uriaș. Artista a doborât o serie de recorduri pe platformele de streaming, devenind cea mai ascultată artistă din lume pe Spotify, iar turneul Eras, care va continua până în 2024, a înregistrat până acum aproape 2.2 miliarde de dolari din vânzarea biletelor în America de Nord.
 
Felicitări, Taylor Swift!
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate