Live

NOUTĂȚI

Andreea Bălan apare alături de jumătatea sa în cel mai nou videoclip al artistei - „Superîndrăgostiți"

  Andreea Bălan apare alături de jumătatea sa în cel mai nou videoclip al artistei - „Superîndrăgostiți"

Andreea Bălan demonstrează încă o dată talentul și versatilitatea ei în „Superîndrăgostiți", o piesă ce emană romantism și emoție.


Single-ul dezvăluie o poveste cu versuri puternice ce vor atinge inimile celor care s-au lăsat în brațele iubirii. Artista are parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa, așa că a decis să își împătășească propriul basm pe care îl trăiește alături de Victor Cornea odată cu videoclipul single-ului „Superîndrăgostiți".

„Superîndrăgostiți" promite să devină un imn al iubirii pentru cei care îl ascultă. 
 
„Orice inimă de gheață se topește când are parte de iubire profundă și autentică, iar eu după multe lecții de viață trăite și învățate, sunt mai fericită ca oricând și îmi cânt povestea de dragoste. «Superîndrăgostiți» este despre iubirea divină care transcende timpul și distanța și te împlinește la cel mai înalt nivel”, povestește Andreea.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate