Live

NOUTĂȚI

Andia e în Top 10 Trending pe YouTube cu „Ce urmează” | Premieră la #MareaIubireZU

Andia e în Top 10 Trending pe YouTube cu „Ce urmează” | Premieră la #MareaIubireZU
Ce urmează după momentul în care pui suflet în piesele pe care le cânți? Ajung să fie ascultate de cât mai mulți oameni! Așa cum s-a întâmplat cu piesa Andiei, „Ce urmează”. 
 
Marea Iubire ZU 2022 ne-a adus LIVE în studio artiști care ne-au bucurat cu interpretări ale celor mai tari piese de dragoste. Spre exemplu, Andia ne-a cântat un cover al piesei „Cine iubește și lasă”, de la Maria Tănase. Mai mult de atât, artista a cântat o piesă pe care nu a lansat-o încă și care se numește „Ce urmează”. 
 
Piesa cântată în avanpremieră de Andia a ajuns în sufletele ascultătorilor, dar și în TRENDING pe YouTube. „Ce urmează” se află pe locul 4 pe YouTube și a reușit să strângă peste 300.000 de vizualizări în doar 2 zile. 
 
Vocea Andiei cuprinde foarte multă emoție, iar versurile sunt de pus pe repeat! Ascultă piesa aici: 

Andia - Ce urmează (Live la Marea Iubire ZU 2022)
 


În 2020, Andia ne-a cucerit cu piesa „Anotimpuri”, iar în primăvara aceasta își va lansa primul album. De abia așteptăm să-l ascultăm! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate