Live

NOUTĂȚI

VIDEO | A apărut primul trailer pentru al doilea sezon din Bridgerton

VIDEO | A apărut primul trailer pentru al doilea sezon din Bridgerton

Ți-a fost dor de Bridgerton? Al doilea sezon al acestui serial apare pe 25 martie. 


Până luna viitoare, când apare sezonul 2 din Bridgerton, îți dăm câteva spoilere. 

În prima lună de la apariția lui pe Netflix, „Bridgerton” a fost văzut de peste 85 de milioane de oameni, ceea ce înseamnă că e un serial îndrăgit, așa că hai să vedem ce se întâmplă în noul sezon! 
 
Povestea de dragoste dintre Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey) şi Kate Sharma (Simone Ashley) va fi subiectul acestui sezon. Atenția se va centra și către Lady Whistledown, cronicarul anonim care face acțiunea și mai palpitantă. 
 
Lord Anthony Bridgerton, cel mai mare frate şi viconte Bridgerton, e cel care dă start acțiunii. Acesta încearcă să-și găsească o soție după standardele lui, pentru a-și îndeplini datoria de a susține numele familei. Oare reușește să găsească pe cineva? Care să fie marele conflict în acest nou sezon?
 
Chiar de Valentine’s Day, Netflix a lansat trailer-ul pentru sezonul 2. Press play! 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate