Live

NOUTĂȚI

AMME revine cu o piesă dedicată fetelor care sunt singure

AMME revine cu o piesă dedicată fetelor care sunt singure

AMME revine în atenția publicului cu o piesă dedicată fetelor care sunt singure în Februarie, perioadă despre care toată lumea spune că este luna iubirii.

 
 
„Ideea  piesei mi-a venit pe data de 31 decembrie, imediat după ce am făcut cumpărăturile de Anul Nou. Eram în mașină și le-am trimis băieților de la On music, cei care se ocupă integral de piesele mele, un vocal în care aveam primele două versuri din refren și o linie melodică, diferită de ce a ieșit până la urmă. Le-am spus să facem, pe ideea aceasta, o piesă pentru toate fetele care sunt singure în Februarie. În 3 săptămâni, iată, piesa este gata și mă bucur tare mult pentru mesajul pe care îl transmite tuturor femeilor care nu au o relație în luna iubirii: să fie fericite, împlinite, să lupte mereu pentru ceea ce sunt, și să creadă că omul potrivit vine la momentul oportun.”, povestește AMME. 
 
„Singură în Februarie” nu este despre tristețe sau regrete, este despre asumare și împăcare cu propria persoană, despre recunoștința și bucuria existenței, despre „A-ți FI”, nu „A-I FI”. 
 
Noua piesă lansată de AMME se bucură și de un videoclip de stare, un videoclip care prin imaginile captate încearcă să transmită liniar ideea piesei, transpunând-o pe artistă în toate stările, de la fericire, la amărăciune și furie, pentru ca la final să apară împăcarea cu propria persoană, de fapt. 
 
„În clip, am încercat să mă transpun emoțional în toate stările prin care poate să treacă o femeie singură. Fie sunt tristă și melancolică pentru ceea ce a fost, fie simt că îmi este de ajuns și că pot muta munții din loc, fie sunt furioasă, rup pozele cu fostul, pentru că vreau să-l șterg din viața mea. Ca să o poți lua de la capăt trebuie să pui într-un cufăr trecutul și să te axezi doar pe prezent.”, conchide artista.
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate