Live

NOUTĂȚI

Sofia Vergara, actrița care joacă rolul Griseldei într-o nouă serie Netflix, transmite un mesaj fanilor din România

Sofia Vergara, actrița care joacă rolul Griseldei într-o nouă serie Netflix, transmite un mesaj fanilor din România

Joi, 25 ianuarie, Netflix a lansat „Griselda”, o miniserie inspirată din viața Griseldei Blanco din Columbia (supranumită „Nașa cocainei”), femeia care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istoria drogurilor.

 
„În anii '70 – '80, în Miami, Griselda Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care au ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „The Gothmother” („Nașa”)” transmite Netflix în prezentarea filmului.
 
Rolul Griseldei, protagonista serialului cu același nume, este jucat de Sofia Vergara, actriță de origine latină, cunoscută pentru interpretarea personajului Gloria Delgado-Pritchett din serialul sitcom „Modern Family”.
 
Pentru noul rol, Sofia Vergara a învățat să fumeze, a intrat în pielea personajului adoptând o altă postură corporală și s-a sfătuit constant cu colegii mexicani și columbieni din echipă. Actrița columbiană a mărturisit că nu acceptat acest rol ușor pentru că adevărata Griselda Blanco este încă în viață.
 
Mai mult, familia Griseldei a dat în judecată Neflix, motivând că imaginea lor a fost folosită în serial fără autorizația acestora. Totodată, familia Blanco a cerut ca difuzarea acestui serial să fie oprită.
 
Miniseria a fost creată de Eric Newman, realizatorul serialelor „Narcos” și „Narcos: Mexic”, iar producătorul executiv este chiar Sofia Vergara. În ziua lansării pe platforma de streaming, actrița a transmis printr-un video un mesaj pentru fanii din România:
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate