Live

NOUTĂȚI

AMME lansează o piesă manifest, o scrisoare deschisă pentru femeile rănite în dragoste. Ascultă „Ce mai vrei acum”!

AMME lansează o piesă manifest, o scrisoare deschisă pentru femeile rănite în dragoste. Ascultă „Ce mai vrei acum”!

AMME „atacă”, în această toamnă, piața muzicală din România cu o piesă manifest, un soi de scrisoare deschisă a tuturor femeilor care, la un moment dat, au fost rănite în dragoste. 


„Ce mai vrei acum” este o piesă care „cântă” perfect și puternic lupta dintre dragoste și dezamăgire, spune, de fapt, povestea unei femei care încearcă să treacă peste o relație care a rănit-o enorm, să uite de partenerul care a jucat la două capete și să încheie etapa din trecut pentru a se concentra pe prezent. 
 
“„Ce mai vrei acum” este un mesaj pe care eu îl transmit tuturor femeilor, un îndemn care spune simplu: alege să pleci din locul în care nu ești respectată. Viața este doar una singură și nu este câștigător să rămâi într-un loc dacă ai fost rănită. Noi, femeile, suntem cele mai puternice ființe care și, indiferent de situație, reușesc să se ridice. Mărturisesc cu mâna pe suflet: cred extrem de mult în această piesă pentru că este o piesă care vorbește despre sentimente reale, despre situații de viață în care ne putem regăsi oricare dintre noi. Pentru că mi se pare că este o piesă atât de specială, am ales să nu o lansez în aprilie, atunci când era book-uită inițial, iar acum am simțit că este momentul ei.”, declară AMME.

 
AMME ❌ Ce mai vrei acum

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate