Live

NOUTĂȚI

Aaron Taylor-Johnson ar putea fi următorul actor în rolul lui James Bond

Aaron Taylor-Johnson ar putea fi următorul actor în rolul lui James Bond

 

În presa britanică, se zvonește că actorul Aaron Taylor-Johnson este marele favorit pentru rolul agentului 007 din celebra franciză James Bond. 

 
 
Acesta urmează să semneze contractul cu compania Eon Productions, care produce filmele James Bond. Aron Taylor-Johnson ar  fi următorul actor în rolul emblematicului personaj, înlocuindu-l astfel pe Daniel Craig, care a jucat rolul lui James Bond timp de 15 ani, în 5 filme. O sursă apropiată ziarului The Sun a declarat că Aaron Taylor-Johnson ar fi primit oferta pentru acest rol, urmând ca el să dea un răspuns companiei Eon Productions în următoarele zile. 
 
Această veste a stârnit o serie de reacții în rândul fanilor James Bond. Despărțirea lui Craig de acest rol a fost o mare dezamăgire pentru mulți dintre ei. „Aduceți-l pe Daniel Craig înapoi” a declarat un comentator pe rețelele de socializare. 
 
Printre actorii propuși pentru acest rol se numără Cillian Murphy, Henry Cavill, James Norton și Idris Elba. 
 
Taylor-Johnson, în vârstă de 33 de ani, s-a remarcat în filme ca „Angus, Thongs and the Perfect Snogging”, „Kickass", „Anna Karenina”, „John Lennon”, „Angus și sărutul perfect” sau „Bullet Train”. 
 
Tu ce zici? Merită Aaron Taylor-Johnson să fie noul James Bond? Ce actor ai propune pentru acest rol?
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate