Live

NOUTĂȚI

Primele imagini cu Timothée Chalamet în rolul lui Bob Dylan. Actorul e protagonistul filmului biografic „A Complete Unknown”

Primele imagini cu Timothée Chalamet în rolul lui Bob Dylan. Actorul e protagonistul filmului biografic „A Complete Unknown”

 

Timothée Chalamet are o agendă foarte încărcată. Actorul, care se bucură de un succes extraordinar la Hollywood în această perioadă (ce coincide cu promovarea filmului Dune: Part Two), este deja implicat într-un nou proiect cinematografic.



Acesta se află în New York pe platourile de filmare pentru „A Complete Unknown”, un film biografic despre Bob Dylan. Filmul urmărește debutul legendarului artist în muzica folk din anii '60 și drumul său din Minesotta natală până în celebrul New York.
Chalamet va interpreta rolul protagonistului (Bob Dylan), iar primele imagini de pe platoul de filmare fac în aceste zile înconjurul internetului. 
 
 

Filmul este regizat de James Mangold, iar din distribuție mai fac parte Elle Fanning (Sylvie Russo), Monica Barbaro (Joan Baez), Nick Offerman (Alan Lomax), Boyd Holbrook (Johnny Cash), Edward Norton (Pete Seeger). 
 
„Filmul este un fel de  imagine de ansamblu despre acest moment in timp, inceputul anilor ’60 in New York, iar acest pusti de 17 ani cu 16 dolari in buzunare face autostopul pana la New York pentru a-l intalni pe Woody Guthrie, care este in spital si urmeaza sa moare de o boala nervoasa. Ii canta lui Woody un cantec pe care l-a scris pentru el si se imprieteneste cu Pete Seeger, care este ca un fiu pentru Woody, iar Pete ii aranjeaza concerte la cluburile locale si acolo o intalneste pe Joan Baez si pe toti oamenii care fac parte din aceasta lume” a declarat Magold.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate