Live

NOUTĂȚI

A apărut primul trailer al filmului „Ferrari” cu Adam Driver în rolul principal

A apărut primul trailer al filmului „Ferrari” cu Adam Driver în rolul principal

„Ferarri” prezintă viața magnatului auto Enzo Ferrari, fost pilot de Formula 1 și producător de mașini sport. 

 

Filmul este este regizat de Michael Mann și îl are ca protagonist pe Adam Driver, actorul care va interpreta rolul lui Enzo Ferrari. 
 
Acțiunea filmului este plasată în anul 1957 și urmărește mai multe aspecte din viața lui Enzo Ferrari: problemele financiare ale companiei sale aflate în pragul falimentului, divorțul de soția și partenera de afaceri, Laura (Penelope Cruz), precucm și relația cu amanta Lina Lardi (Shailene Woodley), dar și stresul prin care trece pentru a conduce o echipă de șoferi pentru Mille Miglia, cursa care ar putea să îi aducă salvarea financiară. Filmul prezintă, de asemenea, bătălia juridică care a urmat unui accident mortal cauzat de una dintre mașinile sale în timpul cursei. În urma acestui eveniment, magnatul auto este acuzat de ucidere din culpă.
 
Povestea filmului se bazează pe o carte scrisă în 1991 de Brock Yates, intitulată „Enzo Ferrari - The Man, The Cars, The Races, The Machine”. Din distribuție mai fac parte Patrick Dampsey (în rolul pilotului Piero Taruffi), Jack O'Connell (în rolul pilotului Peter Collins), Gabriel Leone (în rolul lui Fon de Portago) și Sarah Gadon (în rolul Lindei Christian). 
 
„Ferrari” va ajunge în cinematografe pe 25 decembrie. 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate