Live

NOUTĂȚI

Ed Sheeran vine pentru a doua oară în România. Artistul va concerta pe Arena Națională în 2024

Ed Sheeran vine pentru a doua oară în România. Artistul va concerta pe Arena Națională în 2024
 

Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București pe 24 august 2024. În deschidere va cânta Calum Scott.
 

Ed Sheeran aduce turneul său + - = ÷ x, care a bătut aproape toate recordurile, în Asia și Europa în 2024. Megastarul britanic vine, așadar, pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni. 

Numai în acest an, Sheeran a lansat două albume, "-ʼ" (Subtract) și Autumn Variations, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume. Lansate în mai, respectiv septembrie, albumele au câștigat imediat aprecierea criticilor.
 
Biletele pentru concert se vor pune în vânzare începând cu data de 26 octombrie, ora 10.00 pe www.cts.eventim.ro. Mai multe detalii despre concert poți găsi pe site-u oficial al artistului, edsheeran.com.

 
 

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate