Live

NOUTĂȚI

5 piese noi în playlist-ul Radio ZU

5 piese noi în playlist-ul Radio ZU
De 11 ani, HIT-urile se ascultă la ZU! Conform celui mai nou studiu de audiență, realizat în perioada 6 ianuarie - 26 aprilie 2020, Radio ZU este cel mai ascultat post de radio comercial din București. Vă multZUmim că ne țineți pe primul loc încă din prima zi!

„Mulțumim ascultătorilor că au întărit forța radioului, chiar și în pandemie. E minunat să simți că, deși țara a fost în carantină, românii nu au renunțat la a asculta zilnic radioul, chiar mai mult decât înainte. Datorită lor, pe publicul comercial din România, suntem radioul cu cea mai bună creștere în cifre absolute înregistrată în primele patru luni ale anului. Vă suntem recunoscători", a declarat Mihai Morar.
 
Și pentru că alegi să fii ZU în fiecare zi, colegu’ Cristian Păun a adăugat 3 piese noi în playlist-ul Radio ZU.

Rămâi pe frecvență pentru că de astăzi se aude în difuzoare: 

Doja Cat – Say So
 

 
 
Dynoro & Fumaratto – Me Provocas
 
 
Irina Rimes – Sarea De Pe Rană


 
Maluma – Que Chimba


 
Sore ft Florian Rus – Sunetul Meu Preferat
 
 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate