Live

NOUTĂȚI

3 piese noi în playlist-ul Radio ZU

3 piese noi în playlist-ul Radio ZU
În plină pandemie de COVID-19 avem „marfă" nouă în playlist-ul Radio ZU.

DJ-ii Radio ZU au o singură misiune în această perioadă: să te facă să zâmbești chiar dacă îi asculți de la job, de acasă din izolare sau din carantină. Ei sunt singurii dj-i de radio care încă fac emisie din studio.
Radioul e Starea de Bine, iar DJ-ii Radio ZU au grijă să o aducă și în casa ta.
 
Motiv pentr care colegu’ Păun nu pleacă de pe frecvență nici în stare de urgență și a adăugat 3 piese noi în playlist-ul ZU.
 
Hai să vedem ce poți asculta nou de astăzi la radioul tău preferat. Rămâi pe frecvență pentru că HIT-urile se ascultă la ZU.
 
Avem...

Feli – „Mă strigă mama”


Florian Rus ft Ioana Ignat – „Singura greșeală”


Maejor ft Greeicy – „I Love You”


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate