Live

NOUTĂȚI

4 piese noi în playlist-ul Radio ZU. Ascultă-le!

4 piese noi în playlist-ul Radio ZU. Ascultă-le!
Chiar dacă suntem în noi cu pregătirile pentru Orașul Faptelor Bune 2021, ediția de Paște, colegu’ Păun nu stă degeaba și se ocupă de playlist-ul Radio ZU.

Hiturile se ascultă la ZU, așa că hai să vedem ce piese noi se aud la radio. Avem muzică bună de la Ava Max - „My Head & My Heart" și de la Justin Bieber, în colaborare cu Daniel Caesar și Giveon, cu piesa „Peaches".

De astăzi, ascultăm și piesa „Mă mai ia", o ZUper colaborare a lui Juno cu Jo. Rămâi pe frecvență pentru că Riton, Nightcrawlers, Mufasa și Hyperman se aud în difuzoare cu piesa „Friday”.

Ava Max – My Head & My HeartJuno & Jo – Ma Mai IaJustin Bieber ft Daniel Caesar & Giveon – PeachesRiton & Nightcrawlers ft Mufasa & Hyperman - Friday


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate