Live

ZU IS YOU

ZU prezintă Orașul Faptelor Bune 2021, ediția de Paște

ZU prezintă Orașul Faptelor Bune 2021, ediția de Paște
Morar și Buzdugan au anunțat deja la radio: De Paște, facem Orașul Faptelor Bune. În Săptămâna Mare, te invităm din nou să fii cetățean al celui mai frumos „oraș” de pe Pământ!

Sâmbătă, 24 aprilie, 7 DJ-i ZU se mută pentru 7 zile și 7 nopți la etajul 18 al Hotelului InterContinental. Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Raluca Benavides, Tea Teodorescu, Adi Mihăilă „The Hitman” și Răzvan Popescu se întorc la Km 0 al Bucureștiului ca să deschidă inimi și să transforme visuri în realitate.


Toate aventurile și experiențele lor vor fi transmise LIVE 24/24. Îi vei putea urmări în direct pe cei 7 DJ-i la Radio ZU, pe Visual Radio (radiozu.ro/live), pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU și pe ZU TV.

Vrei să oferi ajutor sau ai nevoie de ajutor ca să îți fie sărbătorile de Paște liniștite?
Înscrie-te pe Platforma OFB: radiozu.ro/orasulfaptelorbune!


Voi, Forza ZU, ne-ați arătat că nu doar de Crăciun se pot întâmpla minuni, ci oricând se adună împreună oameni buni. Voi sunteți motivul pentru care, de Paște, Iepurașul reînvie Orașul. De sâmbătă, 24 Aprilie, ne mutăm în Casa Radio ZU. Faptele bune sunt drumul nostru către Înviere, a declarat Mihai Morar.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate