Live

NOUTĂȚI

4 filme în care a jucat Zelenski, președintele Ucrainei

4 filme în care a jucat Zelenski, președintele Ucrainei
Vladimir Zelenski este al șaselea președinte al Ucrainei. Înainte de a intra în politică, acesta a fost comediant, actor, scenarist, producător de film și regizor. 
 
Zelenski a studiat dreptul, dar cariera sa a luat o altă traiectorie, când s-a implicat în diverse proiecte legate de teatru și comedie, în timpul facultății.
 
Mai apoi, a scris și a jucat în mai multe filme produse de o companie de producție, unde a fost cofondator: Studio Kvartal 95. Zelenski a jucat în mai multe filme, printre care:
 
1. „8 First Dates” (2016)
În acest film, Zelenski joacă rolul unui veterinar care trece prin tot felul de situații comice alături de soția sa. Cei doi se despart, dar se împacă în final, atunci când își dau seama că diferențele dintre ei sunt normale și încep să se accepte așa cum sunt. 
 
2. „Love in Vegas” (2014)
Aici, Zelenski  joacă rolul unui dentist care își întâlnește marea iubire în New York. Acest film face parte dintr-o serie de comedii, care a început cu „Love in the Big City” (2009) și „Love in the Big City 2” (2012).
 
3. „Corporal vs. Napoleon” (2012)
Acesta e un film de comedie, în care Zelenski a jucat alături de Jean-Claude Van Damme. 
 
4. „The Three Musketeers” (2005)
În 2005, Zelenski și-a făcut debutul în industria cinematografică cu „Cei 3 mușchetari”, o comedie muzicală, unde a avut rolul lui D'Artagnan. 
 
Mai mult de atât, președintele Ucrainei se pricepe și la dans. În 2006 a câștigat competiția „Dancing with the stars”. 

Vezi și:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate