Live

NOUTĂȚI

2 artiste din România sunt locul #1 pe Netflix. Află despre ce este vorba!

2 artiste din România sunt locul #1 pe Netflix. Află despre ce este vorba!
În acest moment, serialul “In from the Cold” este pe locul #1 pe Netflix România, iar piesa Minelli x INNA - “Discoteka” poate fi auzită pe coloana sonoră a acestei producții internaționale.
 
În episodul 3, când cadrul scenei este plasat într-un club exclusivist, plin de lumini și decoruri extravagante, piesa celor două artiste românce, Minelli și INNA, se aude în club. Ce loc mai bun să asculți “Discoteka”.
O dată cu apariția în serial, piesa a fost descoperită de publicuri noi, iar acum se regăsește pe locul #44 in topul Dance Shazam USA.
 
Melodia “Discoteka” nu este străină de succes. În anul lansării, 2020, a fost locul #4 ca difuzări pe radio în Elveția și locul #1 în topurile Dance de acolo. Videoclipul piesei are peste 7 milioane de vizionări și 5.4 milioane de ascultări pe platformele de streaming. 

Ascultă piesa aici! 

Minelli x INNA – Discoteka
 


Urmărește aici scena din serial:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate