Live

NOUTĂȚI

5 filme și seriale de văzut pe Netflix în luna februarie

5 filme și seriale de văzut pe Netflix în luna februarie
S-au întâmplat atâtea în ianuarie, încât putem spune că a fost un „an” greu. Dar februarie vine mai optimist! Spre exemplu, ne-a adus filme / seriale noi de văzut pe Netflix. Așa că am făcut o listă cu 5 dintre ele.
 
Pentru că e luna iubirii, am adăugat un film de văzut pentru cei care nu au un partener, dar sunt îndrăgostiți de viață. Pentru cei care pot pleca din relațiile în care nu se mai simt fericiți, pot călători și explora locuri și situații noi, pentru a se iubi mai mult. E vorba de filmul „Eat Pray Love”. 
 
Am pus în playlist-ul de februarie și puțină acțiune cu „In from the cold”, dar și râsete și relaxare cu „Hotel Transylvania”. Să nu uităm de mister și suspans, cu „Dark Desire”, și de prietenie și copilărie, cu „My Best Friend Anne Frank”. Aici ai lista: 
 

1. Eat Pray Love

E un film care merită văzut și revăzut de o mie de ori! Cartea lui Elizabeth Gilbert, „Mănâncă, roagă-te, iubește-te” este una dintre cele mai vândute opere și a devenit sursă de inspirație pentru acest film. Personajul principal, Elizabeth Gilbert, este interpretat de Julia Roberts. Elizabeth este cea care renunță la o căsnicie eșuată și pleacă într-o călătorie spirituală în Italia, India și Bali, pentru a se regăsi. E un film care ne ajută să ne vindecăm de frica de necunoscut.




2. Dark Desire 

A apărut sezonul al doilea din Dark Desire! Pentru cei care nu au văzut primul sezon, le spunem că serialul e un thriller, împletit cu dramă și mister. Alma, personajul principal interpretat de Maite Perroni, petrece un weekend departe de casă, unde se îndrăgostește, deși e căsătorită, iar aici intervine conflictul, care se termină cu tragedie și cu lipsa de încerdere față de cei apropiați. 




3. Hotel Transylvania


De la 1 februarie, filmul Hotel Transylvania e pe Netflix! Este o animație care te face să râzi și te relaxează. Personajul principal este Dracula, proprietarul Hotelului Transylvania, care e un tată super protectiv. E filmul pefect pentru a-ți petrece timpul liber alături de cei mici!  




4. My Best Friend Anne Frank  
 
 Filmul a apărut de câteva zile pe Netflix și se află pe locul 4 în trending. Acesta e bazat pe o poveste reală de pritenie între Anne Frank și Hannah Goslar, în Amsterdam, în perioada în care naziștii au ocupat acest teritoriu. „My Best Friend Anne Frank” e despre prietenie, inocența copilăriei și dramele Holocaustului. 
 



5. In from the cold  
 
Pentru cei pasionați de serialele de acțiune avem „In from the cold”. O mamă singură, din America, se află în vacanță cu fata ei, în Europa, iar toată imaginea de liniște dispare, atunci când CIA-ul o obligă să se confrunte cu trecutul ei de spioancă rusă. Serialul e no. 2 în trending și e super captivant! 
 


La ce dai play prima dată? 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate