Live

PIESE NOI

Feli feat. Guess Who - Cântă | VIDEOCLIP

Cu toții știm, muzica are efecte terapeutice și ne ajută de multe ori să trecem peste momentele grele din viață. Despre asta este vorba în cea mai recentă piesă lansată de Feli cu Guess Who, „Cântă”.

"Eu la un moment dat în viață am fost nevoită să îmi fiu propriul psiholog. Într-o lume în care mulți ne transformăm în roboți, nu ne mai dăm voie să simțim, vedem de multe ori partea goală a paharului, muzica mereu m-a pus pe picioare. Mi-am urmat inima și visul cu răbdare. Muzica, așa cum am spus- o în repetate rânduri, VINDECĂ! Și pe mine și pe tine și întreg globul pămantesc. Îi mulțumesc lui Guess pentru prietenie, autenticitate și pentru mesajul lui care a completat perfect Cantă'. De la prima ascultare a instrumentalului am știut ca TREBUIE să fie Guess Who cel cu care voi împărți piesa", scrie Feli pe pagina sa de Facebook.
 
Vrei mai multă muzică nouă? Găsești AICI!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate