Live

PIESE NOI

Drake - God’s Plan | VDIEOCLIP

Drake a lansat „God’s plan”, un videoclip care l-a costat aproape un million de dolari.  Artistul a filmat clipul la un colegiu din Miami, unde a oferit școlii 25.000$. A mai dat  50.000$ unui studente de la Universitatea din Miami, 50.000$ pentru un adăpost pentru femei, 50.000$ pentru un centru de tineret, 25.000$ pentru programe postliceale, 20.000$ pentru Departamentul de Pompieri Miami și 10.000$ pentru o școală de muzică.

În plus, a plătit cumpărăturile tuturor clienților dintr-un hypermarket.  Stai, nu am terminat lista generozităților lui Drake! A împărțit bani câtorva mame, spunându-le „Nu suntem nimic fără mamele noatre, așa vă mulțumesc!”

Toate astea, spune el, fac parte din „planul lui Dumnezeu”.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate