Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: What´s UP - „Roboți”

„Torpedoul lui Morar" s-a updatat astăzi cu noua piesă a lui What’s UP, „Roboți”.
O piesă pe care tu, ascultătorule ZU, ai plăcut-o din prima dacă este să ne uităm la succesul pe care l-a avut pe contul de Facebook Radio ZU.

Single-ul este compus de What's UP, împreună cu Lucian Nagy și Florin Boka, și ne vorbește despre iubire și reciprocitate. 

„Dacă tot #stamacasa avem timp să ne gândim la cum ne trăim viața și cum putem să fim mai buni de-acum încolo”, este mesajul pe care Whatzy l-a scris pe pagina personală de Facebook în momentul lansării noii sale piese.
 
What's UP - RoboțiPS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate