Live

MORNING ZU

În plină pandemie de COVID-19, #MuzicaAia e terapie

Recent, Dj Mori a anunțat că și-a băgat om la butoane, pe DJ Bogdan Popoviciu.

Radio ZU a intrat în scenariul 5 de #MuzicaAia. La începutul acestei săptămâni, Buzdu, Emma și Morar au dat cea mai mare „petrecere” on air din România pe mixurile lui Bogdan Popoviciu. Invitați au fost ZUper ascultătorii, iar starea de bine a fost întreținută cu #MuzicaAia.

Așa cum a promis, astăzi, în #MorningZU, DJ Mori l-a băgat la butoane pe DJ Bogdan Popoviciu și a continuat petrecerea cu #MuzicaAia.
 
Muzica ne ține împreună chiar dacă suntem la distanță. Și nu uita: radioul e #StareaDeBine, iar tu ești Forza ZU! 
 
Pe principiul, nicio zi în izolare fără #MuzicaAia în difuzoare, te invităm să dai play mai jos: 

 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate