Live

MORNING ZU

Morala lui Buzdu: „Supărat pe om, Dumnezeu a ales anul acesta să nu îl mai viziteze de Paște”

Printre teamă, frică, boală și râuri de știri despre pandemia de coronavirus, oamenii au găsit timp să reflecte și asupra faptelor, greșelilor și vieții lor. 

În mediul online se vorbește că la finalul acestei furtuni, omenirea se va schimba. Psihologii sunt convinși de faptul că niciunul dintre noi nu va mai fi ca la început. Să sperăm că vom avea puterea să ieșim la lumină cu lecțiile bine învățate.

Astăzi, în #MorningZU, Buzdu a citit un text care circulă pe internet în ultima perioadă. Cuvintele îi aparțin Adrianei Stoicescu, șeful Tribunalului Timiș. 

„Supărat pe om, Dumnezeu a ales anul acesta să nu îl viziteze de Paști. De ce ar face-o? De ani buni am transformat Crăciunul într-o petrecere cu rochițe roșii și scurte. O alergătură disperată după cadouri inutile, doar pentru a bifa încă o sărbătoare petrecută cum se cuvine, nu-i așa, în familie.
De cele mai multe ori, în spatele ușilor închise, dincolo de beculețe și ornamente, oamenii se regăsesc în aceeași minciună, pigmentată cu certuri, cu violență și ură", a scris judecătoarea pe pagina personală de Facebook.
 
Dă play și ascultă continuarea:
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!

Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate