Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Johny Romano - Na Janau

Suntem deschiși să încurajăm artiștii noi, precum Johny Romano! 
 
Torpedoul Lui Morar s-a îmbogățit cu o piesă nouă: „Na Janau”, de la Johny Romano. I-am dat primul play la Morning ZU, dar nu oricum. Am intrat în direct cu unul dintre artiștii implicați în compunerea piesei: Connect-R. 
 
„Am dat de un artist extraordinar, un diamant care stătea într-o mocirlă imensă. Dumnezeu mi-a îngăduit să-l întâlnesc și să mă bucur de ce i-a lăsat lui. Eu sunt doar pârghie pentru copilul acesta talentat. După ce i-am arătat instrumentalul, acesta a cântat din prima tot.”, ne spune Connect-R.
 
Piesa este în română și în engleză, iar sound-ul ei este catchy și te face să o pui pe repeat. Dacă n-ai prins momentul în matinal, îți lăsăm aici piesa. Sună a hit? Mai multe piese din #TorpedoulLuiMorar găsești aici.

Johny Romano - Na Janau
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate