Live

MORNING ZU

România spune la radio vorbe bune. Iată motto-urile care îi ajută pe ascultători să treacă mai ușor peste pandemie!

În plină pandemie de COVID-19, singurătatea și frica par a fi mai periculoase decât virusul. Numeroși psihologi trag un semnal de alarmă susținând faptul că autoizolarea și distanţarea socială pot avea urmări asupra psihicului nostru.

Dar #StareaDeBine începe cu noi, iar românii au puterea de a face haz de necaz și de a se motiva singuri chiar și atunci când viața lor nu este tocmai roz.

Astăzi, în #MorningZU, Buzdu și Morar au avut o ZUper provocare pentru ascultători.  „Spune la radio vorbe bune", a fost îndemnul pe care Buzdu și Morar l-au lansat în direct în #MorningZU.

Dă play și ia-ți porția de emoții, sfaturi utile și exemple motivaționale de la ascultătorii ZU:
 


 
PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
 
În plină pandemie de COVID-19, singurătatea și frica par a fi mai periculoase decât viPS: HEI! CITEȘTE ASTA! Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate