Live

MORNING ZU

Mama Morar, Mama Buzdugan și Mama Emmei, în direct cu copiii

Dincolo de sărbătoarea religioasă, Paștele înseamnă pentru orice familie un timp și un spațiu alocat acestui „a fi împreună”.

Însă, anul acesta, sărbătorile pascale au venit la pachet cu o serie de interdicții și reguli.
A fost primul an, și sperăm că ultimul, în care părinți, bunici, copii, frați, nepoți, prieteni au stat separați. În 2020, grija şi iubirea pentru cei dragi înseamnă distanţă.

Dar atunci când România este în starea de urgență, Radio ZU este starea de bine.

Pentru prima dată în istoria #MorningZU, Buzdu, Emma și Morar au făcut Paștele la radio.

„Luni, de la 7.00 la 10.00, la Radio ZU o să asculți multă #MuzicaAia live, o să le sunăm pe mame. În a doua zi de Paște suntem în direct pe radio!”, a declarat Mihai Morar.

Chiar dacă sunt la distanță, matinalii noștri sunt împreună cu ai lor. Se spune că îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul. Dar ce faci atunci când te încearcă dorul de acasă? Pui mâna pe telefon și îți suni mama. Asta au făcut Buzdu, Emma și Morar, în direct la Radio ZU.

Dacă ai ratat momentul sau vrei pur și simplu să-l revezi, dă play mai jos:
 

 
PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate