Live

MORNING ZU

PIESA MONSTRU: „Vara pe repeat” de la VAMA pierde bătălia. Uite cine a intrat în joc!

Lupta pentru piesa monstru a verii continuă. „Vara pe repeat” de la VAMA a pierdut în fața unei piese de la PUYA. „Opriți planeta” nu este lansată oficial, dar a fost de ajuns să fie difuzată o singură dată în matinal ca să devină favorita publicului.


Două zile consecutiv. Atât a reușit „Vara pe Repeat” de la VAMA să își păstreze poziția de Piesă Monstru. Astăzi, vedetă a devenit piesa „Opriți planeta” de la PUYA. Partea interesantă e că piesa lui PUYA a câștigat cele mai multe voturi cu o singură difuzare la radio, în matinal. Knockout pentru VAMA!  „Opriți planeta” de vine astfel piesa monstru a zilei! Care va fi piesa monstru a verii aflăm pe 28 iulie. 


Până atunci, te invităm să asculți melodia lui PUYA aici:
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate