Live

MORNING ZU

PIESA MONSTRU: Misha Miller - „Un minut” sau VAMA - „Vara pe repeat”?

Răsturnare de situație pentru Piesa Monstru!Nouă piesă de la VAMA a reușit imposibilul. În ziua în care a fost difuzată pentru prima oară la Radio ZU, „Vara pe repeat” a câștigat cu 5 la 2 bătălia pentru Piesa Monstru a zilei cu melodia „Un Minut” a Mishei Miller.  „Vara pe repeat” are un potențial uriaș de a deveni piesa monstru a verii! Cum să nu te simți „fericit fericit fericit fericit” când ești în drum spre mare și auzi piesa asta de la Vama? 
 
Mâine, hitul trupei Vama va intra în competiție cu o piesă surpriză. Dacă pleacă sau rămâne în joc, depinde doar de tine, dragă ascultătorule ZU! Ușor, ușor, ne apropiem de marea finală în cursa pentru piesa Monstru a Verii! Pe 21 iulie, este ultima zi de vot. În aceeași zi, vom afla care va fi piesa câștigătoare. Până atunci, rămâi cu ochii și urechile pe ZU!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate