Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Eva Timush x Rareș - „Te-am sunat”

Bună dimineața, România! Astăzi, matinalii de la ZU au dat trezirea cu cel mai nou single semnat Eva Timush și Rareș.

 
 
„Te-am sunat” este rezultatul primei colaborări dintre Eva Timuș și Rareș, doi artiști în plină ascensiune. Înainte de a lansa această piesă, Eva a mai bifat o colaborare de succes alături de Vescan cu melodia „Colegi de apartament”, piesă care o poți asculta și la Radio ZU și care are peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube. Și pe Rareș l-ai ascultat, tot la ZU, cu piesa „Sâmbătă seara” pe care o cântă alături de The Rose și Domino. 
 
Pentru piesa „Te-am sunat”, Eva Timuș și Rareș s-au inspirat din melodia lui Adrian Minune „Alo, alo”. Dacă ai iubit nebunește pe cineva și ai făcut nopți albe cu gândul la el sau la ea, sfârșind în a-i declara iubirea la telefon, atunci piesa asta este pentru tine. Play!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate