Live

MORNING ZU

Piesa Monstru: 3 Sud Est și Andia -„Inseparabili” versus Raluka și Connect-R „Lasă-mă să te...”. Cine a câștigat?

Noua piesă de la 3 Sud Est și Andia, „Inseparabili” a intrat în cursa pentru titlul de „Piesa Monstru a Verii”, după ce a câștigat bătălia cu favorita de până acum, „Lasă-mă să te...” de la Raluka și Connect-R. 

 
 
Astăzi, Buzdu, Emma, Morar, Tea și Drăgulin au transmis matinalul în Piața Mare din Sibiu, prima destinație din #RadioAventura2023. Alături de ei au fost o mulțime de oameni faini. Astfel că sistemul de vot pentru „Piesa Monstru” a fost organizat altfel. Mihai Morar a primit voturile de la ascultătorii ZU aflați la distanță, iar Tea, pe cele de la oamenii faini aflați în Piață. Piesa care a primit cele mai multe voturi a fost „Inseparabili” de la 3 Sud Est și Andia. 
 
Adevărul e că „Inseparabili” avea toate șansele să câștige duelul. Versiunea live a piesei cântată în avanpremieră la Radio ZU se află acum pe locul 4 în Trending pe YouTube. Wow! Este, deci, o  piesă cu un potențial „monstruos” pentru a ajunge în finala acestei competiții. Dacă nu ai prins momentul live din Morning ZU, te invităm să îl urmărești în clipul de mai jos. 

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate