Live

MORNING ZU

Piesa Monstru a Verii 2023: „Taragot” versus „Ae”. Cine a câștigat

„Ae”, noua piesă a băieților de la Carla’s Dreams, e noua propunere pentru Piesa Monstru a Verii 2023.


Noua piesă de la Carla’s Dreams a concurat azi, la Morning ZU, cu „Taragot”, piesa Irinei Ross, lansată acum 7 ani, dar care a reușit să se facă și mai auzită acum, la Piesa Monstru a Verii. O piesă nouă de la Carla’s Dreams sau o piesă veche de la Irina Ross? Ce crezi că au votat ascultătorii?

Carla’s Dreams, bineînțeles că ne-a cucerit cu „Ae”, piesă care face parte din playlist-ul ZU. Dar „Taragot” e piesa care a primit cele mai multe voturi de la ascultătorii Morning ZU. E prima piesă care a câștigat 4 zile la rând bătălia muzicală pentru Piesa Monstru a Verii 2023.

Mai mult de atât, „Taragot” se află și în Top Shazam România.Mâine, Morar, Buzdu și Emma vin cu o nouă piesă care să concureze cu „Taragot”. Mai mult de atât, vin și cu o nouă cântare. Înainte de a pleca în RadioAventura 3, ne bucurăm de ultima cântare din studioul ZU din acest sezon. Băieții de la 3 Sud Est și Andia vin mâine la Morning ZU, să cânte LIVE și în AVANPREMIERĂ noua lor piesă - „Inseparabili”.

Stay tuned pe radiozu.ro/live!

@radiozuoficial �� ZUper Veste: Mâine, la #MorningZU, 3 Sud Est și Andia cântă LIVE și în #avanpremieră ♬ sunet original - Radio ZU
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate