Live

MORNING ZU

Anne-Marie & Shania Twain trezesc România cu „Unhealthy”, prima lor colaborare

Anne-Marie & Shania Twain trezesc România cu noua lor colaborare, „Unhealthy”, o piesă country/pop despre lucrurile care sunt nesănătoase, dar care ne fac să ne simțim bine.


Hiturile te trezesc și îți trezesc amintiri despre diverse lucruri. Azi, hitul care a trezit România, „Unhealthy” (Anne-Marie feat. Shania Twain), ne-a amintit de pizza, de ciocolată, de paste, de toate obiceiurile nesănătoase la care nu putem renunța pentru că ne fac să ne simțim bine:


„Am intrat în studio și tot ce am putut vedea a fost o imagine cu mine, pur și simplu, mâncând un burger, cu tot sucul din el, picurând pe bărbie. Plus toate lucrurile nesănătoase pe care ți le poți imagina, paste, pizza... Și așa mi-a apărut titlul piesei în minte: Unhealthy.”, a dezvăluit Anne Marie într-un interviu.

Mai mult de atât, azi e Ziua Americii, așa că o sărbătorim cu această piesă country/pop și cu un snack „Unhealthy”, neapărat.

Enjoy!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate