Live

MORNING ZU

Morala lui Morar: Scrisoarea unui copil pentru COVID-19

Întreaga lume s-a oprit din mers. Timpul pare că stă în loc, iar afară e o liniște teribilă. Am luat o pauză de la nebunia pe care o numeam viață și a venit o secundă în timpul nostru în care suntem nevoiți să ne izolăm.

Din cauza pandemiei de Coronavirus suntem nevoiţi să rămânem acasă, în izolare. În contextul ăsta, viața dincolo de ușile închise ale apartamentelor se desfășoară în continuare. Izolarea și carantina sunt experiențe noi și neplăcute pentru noi toți, mai ales pentru copii.

În #MorningZU, Mihai Morar a citit scrisoare unui copil pentru COVID-19. Ia o pauză de la griji și teamă și ascultă următoarele cuvinte:
 
 


Cu toții învățăm să trăim separați, dar este important să rămânem împreună. 

PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate