Live

MORNING ZU

Hitul care trezește România: Satoshi & Carla’s Dreams - Noaptea pe la 3

Azi, la Morning ZU, am ascultat în PREMIERĂ cea mai nouă piesă de la Satoshi, „Noaptea pe la 3”, în colaborare cu băieții de la Carla’s Dreams.


Hitul de azi a trezit România, dar și Republica Moldova și multe amintiri. E vorba de „Noaptea pe la 3”, o piesă care unește voci speciale: Satoshi & Carla’s Dreams.

Dacă nu l-ai descoperit încă, Satoshi e un tânăr artist din Republica Moldova. Satoshi, pe numele lui real Vlad Sabajuc, a devenit cunoscut prin piesele „Mama mi-a spus”, „I love you”, „Căștile” și „Foaie Verde”. Artistul cântă rap și reprezintă cu succes noua generație din industria muzicală.

„Noaptea pe la 3” e o piesă despre acea iubire complicată, unde totul pare stins, dar mai apar scântei și mesaje pe la ora 3.

Veste bună! Mâine, 25 mai, Satoshi & Carla’s Dreams vin să cânte „Noaptea pe la 3” LIVE în studioul ZU. Stay tuned, de la 7 la 10!

Până atunci, dă-i un play aici.

Listen & Repeat!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate