Live

MORNING ZU

Episod special | #MuzicaAia de number 1

Luni, 22 mai 2023, este o zi de bifat în calendar. În această zi, am primit o super veste: Radio ZU continuă să fie cel mai ascultat post de radio din București. Și asta nu-i tot. Peste un milion de români se trezesc dimineața cu Morning ZU în difuzoare. Buzdu, Emma și Morar au sărbătorit această realizare cu un playlist special de #MuzicaAia.


De data aceasta, playlist-ul a fost făcut de DJ Mori împreună cu ascultătorii. Propunerile lor au fost numai melodii de number 1. S-a dansat pe piese de la Queen, ABBA, Tina Turner, Elena Paparizou, Scooter, Gianna Nannini, chiar și Metallica. A fost muzică din toate genurile și pentru toate gusturile. 
 
Salvați playlist-ul acesta pentru cele mai bune zile din viața voastră, când aveți de sărbătorit drumul către NUMĂRUL 1! E #MuzicaAia pentru starea de number 1!
 
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate