Live

MORNING ZU

EPISOD NOU | #MuzicaAia cu DJ Razz

În fiecare vineri, La Morning ZU, încingem difuzoarele cu #MuzicaAia. Timp de 30 de minute, se pune munca pe OFF și distracția pe ON. 

 
Buzdu, Emma și Morar au fost în mare formă vinerea asta, la fel și DJ Razz, care s-a întrecut pe el însuși cu mix-ul pe care l-a pregătit pentru acest episod de #MuzicaAia. Nu știm ce a mâncat aseară DJ Razz, dar playlist-ul ăsta e BOMBĂ! Emisiunea s-a prelungit cu 40 de minute. Nimeni nu voia să mai plece acasă.

Mixul a fost atât de intens că nu a lăsat-o pe Emma să stea jos nicio secundă. O ascultătoare a declarat că în ritmul ăsta, va abandona locul de muncă. Cum să vrei să mai muncești când știi că se apropie weekend-ul și asculți mix-ul ăsta demențial de la DJ Razz?

Dă play acestui episod, boxele tale îți vor mulțumi!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate