Live

MORNING ZU

Torpedoul Lui Morar: Andrei Bănuță - „Jur, te voi iubi”

 

Cea mai nouă piesă semnată de Andrei Bănuță a intrat astăzi în #Torpedoul lui Morar.


„Jur, te voi iubi” este o reintepretare în limba română a melodiei „Hoy Tengo Ganas de Ti” de la Christina Aguilera si Alejandro Fernandez. 
 
 
Am scris despre o iubire așa cum cred eu că trebuie să se simtă iubirea, și pentru că nu de mult vă spuneam că eu cred că prevestesc prin muzica mea, sper să vă poarte noroc piesa asta și vouă și nouă! Iubirea înseamnă liniște și frumusețe. Liniștea nu se face prin tăcere și frumusețea se vede prin ochi, de cele mai multe ori. Asta este varianta mea pentru „Hoy Tengo Ganas de Ti” în română! Vă mulțumesc pentru ce faceți cu și pentru mine! Să fim sănătoși și puternici, Doamne ajută! a scris Andrei pe contul să Instagram. 
 
Dacă sunteți un cuplu și ați decis să vă căsătoriți, melodia lui Andrei Bănuță poate fi cea mai potrivită piesă pentru dansul mirilor. O piesă specială pentru un moment special. Play!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate