Live

MORNING ZU

#CurajRomânia, cu Părintele Constantin Necula - Cum ne menținem sănătoși pe social media

Săptămânal, în #MorningZU, îți dăm un boost de motivație la rubrica  #CurajRomânia, cu părintele Constantin Necula.

De data asta, am vorbit despre cum să ne menținem sănătoși pe social media. E necesar să fim atenți la modul în care social media ne afectează viața. Așa că l-am întrebat pe părintele Constantin Necula despre cum să ne protejăm sănătatea în mediul virtual. N-ai cum să nu te simți mai bine după ce îl asculți!
 
„Să citești Facebook-ul nu înseamnă că faci știință. Depindem foarte mult de social media. A scăzut tare mult cordialitatea cu adevărul raportat la propria persoană.”, a afirmat Părintele Necula.

Mai mult de atât, Părintele a vorbit în direct cu ascultătorii despre problemele din viața de zi cu zi. Dacă ai și tu o întrebare, tot ce trebuie să faci e să asculți #MorningZU, de la 7 la 10, și să fii pe fază când intrăm în direct cu Părintele Constantin Necula.

Hai să fim deschiși la minte și la suflet, că doar așa prinde #CurajRomânia! Dacă ai ratat momentul din dimineața aceasta, îl găsești aici!

#CurajRomânia, cu Părintele Constantin Necula - Cum ne menținem sănătoși pe social media

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate