Live

MORNING ZU

Torpedoul lui Morar: Iuliana Beregoi – „Gucci și Prada”

Piesa zilei din #TorpedoulLuiMorar vine de la Iuliana Beregoi și se numește „Gucci și Prada”.
După nume, pare că e vorba despre ceva superficial, dar mesajul piesei este altul. Noua piesă a tinerei artiste pune accentul pe faptul că „suntem mai mult decât vedem pe TikTok”, iar „Gucci și Prada nu pot umple golul și nici viața”. 
 
Drumul spre o viață simplă, fără presiunile sociale despre cum să te îmbraci, cum să fii, e greu. Și, câteodată, riști să pierzi din vedere lucrurile care contează cu adevărat. Dar dacă ai muzica potrivită, drumul devine mai ușor.

Ia-ți doza de motivație cu un singur play!
 

Iuliana Beregoi a fost cu urechile pe #MorningZU și ne-a răspuns pe pagina ei de Facebook cu un mesaj tare drăguț: „Mulțumesc, Mihai Morar! Sunt fericită că mesajul puternic al acestei piese a ajuns on air.”

Și noi îți multZUmim pentru muzica aia bună! Descoperă aici și ce mai e nou în Torpedoul lui Morar!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate