Live

MORNING ZU

#CurajRomânia, cu Părintele Constantin Necula - „Lucrurile fragile se țin împreună!”

De astăzi, avem o nouă rubrică în #MorningZU. Săptămânal, strigăm #CurajRomânia împreună cu Părintele Constantin Necula!
 
De ziua lui de naștere, Mihai Morar și-a lansat prima carte intitulată „Despre sensul vieții”. Cartea a pornit din dialogul lui Mihai Morar cu Părintele Constantin Necula. 

„De ziua mea, îți dăruiesc prima mea carte. De azi, nu îmi mai aparține, pentru că îmi doresc ca această carte să devină locul tău preferat. Când vrei să fugi de lume și să ajungi la tine. Născută din conversația faină și simplă cu Părintele Constantin Necula, «DESPRE SENSUL VIEȚII» apare exact în momentul în care cred că oamenii au cea mai mare nevoie de ea. Nu e o carte despre credință, nici despre știință, e o carte care le împacă pe amândouă, dar, mai presus, e o carte despre ființă. Despre «a fi» în vremuri în care am uitat să fim.”, a scris DJ-ul Radio ZU pe pagina personală de Facebook.
 
În doar câteva minute de la lansarea oficială a cărții, ascultătorii ZU s-au arătat încântați de acest cadou, motiv pentru care Mihai Morar i-a propus Părintelui Constantin Necula să aibă o rubrică la Radio ZU. Se numește #CurajRomânia și este pentru tine. Atenție! Se administrează în doze mici și face bine la minte și suflet.
 
#CurajRomânia, cu Părintele Constantin Necula - „Lucrurile fragile se țin împreună!”


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate