Live

MORNING ZU

Buzdu îi testează pe Morar și Emma cu probleme de pe net

Când România e în starea de urgență, radioul e #StareaDeBine.

Cât timp tu stai acasă, în izolare, misiunea DJ-ilor ZU este să-ți aducă zâmbetul pe buze.

Pentru a trece mai ușor peste perioada aceasta, Buzdu a venit la #MorningZU pus pe șotii.

Matinalul nostru, Daniel Buzdugan, este cunoscut pentru voia bună și puterea de a face haz de necaz. Astăzi, încă de la prima oră a dimineții, Buzdu i-a provocat pe Morar și Emma la un scurt test cu ZUper întrebări la care majoritatea oamenilor nu au reușit să răspundă din prima.
 


PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
 
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate