Live

MORNING ZU

Ascultătorii ZU pariază pe echipele de la Asia Express. Tu cu cine ții?

Marea finală Asia Express - Drumul Comorilor - bate la ușă. Au mai rămas câteva ore până când vom afla care este echipa câștigătoare a sezonului 3.
 
Speak și Ștefania, Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt cele două echipe care vor lupta în această seară pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor. 

Cea de-a treia echipă din semifinală, formată din Adda și Cătălin, a părăsit aseară competiția. 
„Pentru noi a fost mai importantă călătoria decât destinația”, a spus Adda după ce a fost eliminată de la Asia Express.
 
Însă, diseară, începând cu ora 20:30, Chef Sorin Bontea - Răzvan Fodor și Speak - Stefania vor da startul unei curse nebune într-una din cele mai mari metropole ale lumii, Taipei. 

După ce au călătorit timp de două luni pe Drumul Comorilor, prin Filipine și Taiwan, cea mai bună echipă va câștiga marea amuletă de 30.000 de euro.

În #MorningZU, ascultătorii ZU au fost și ei fierți pe marea finală „Asia Express”. Buzdu și Morar i-au provocat să parieze pe cele două echipe.

În plus, ZUper ascultătorii și-au pus imaginația la încercare și au mărturisit cu cine își doresc să facă echipă în sezonul următor.
 

Primul sezon „Asia Express” a fost câștigat de Ana Baniciu și Raluka, iar câștigătorii celui de al doilea sezon au fost CRBL și Oase.

PS: HEI! CITEȘTE ASTA!
Când România e în starea de urgență, radioul e starea de bine. Ascultă Radio ZU! DJ-ii noștri rămân pe frecvență și își mențin programul normal. Ei sunt „on” în fiecare zi la microfon. Îi poți asculta pe radiozu.ro/live, pe aplicația Radio ZU (disponibilă în AppStore și Google Play) și pe frecvența din orașul tău (vezi lista frecvențelor). Ai grijă de tine! Rămâi în starea de bine!
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate