Live

CONCURSURI

Ce-ai face pentru 10 mii de euro

Ce-ai face pentru 10 mii de euro se-ntoarce. Cautam  eroi pentru arogante-n doi. Te bagi la arogante la dublu? Anul asta cautam cele mai tari perechi, echipe (nu e musai sa fiti iubiti, important e sa faceti echipa pentru marele premiu). Premiul pentru echipa castigatoare este de 10 mii de euro

In cazul in care perioada de inscriere nu exista suficiente perechi care sa corespunda profilelor stabilite de psihologul campaniei, cei 10 mii de euro se reporteaza pentru alt concurs cu arogante, in perioada imediat urmatoare

Formularul de inscriere

Regulamentul concursului
 REGULAMENT CONCURS

Ce ai face pentru 10,000 Euro?

 

Organizatorul concursului

Concursul este organizat de  S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.A., cu sediul in Bucuresti , Bdul. Ficusului  nr. 44A, etaj 4,  sector 1, inregistrata la Registrul Comertului sub nr.J40/13006/2002 , avand cod fiscal RO 15081313, cont nr.RO91BRDE 450S V009 9637 4500  deschis la   BRD GSG SMCC, legal reprezentata de dna Elena Rodica Minculescu – Administrator Unic.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul prin mijloace mass-media.

Perioada de desfasurare

Radio ZU organizează, în perioada 24 mai – 8 iulie 2011 , campania “CE AI FACE PENTRU 10,000 EURO?”.
 
Concursul se va desfăşura pe întreg teritoriul Romaniei, pe durata a 7 saptamani consecutive, începând cu data de 24 mai 2011, incheindu-se la data de 8 iulie 2011.
Prezentul Regulament de Participare se aplică împreună cu Termenii şi Condiţiile desfăşurării promoţiei. Toate documentele legale oficiale ale promoţiei “CE AI FACE PENTRU 10,000 EURO?” de la Radio ZU pot fi obţinute gratuit de la biroul de recepţie al Radio ZU din Str. Maior Ghe. Sontu, nr 8, sector 1, Bucuresti sau pot fi descărcate de pe site-ul web www.radiozu.ro

Dreptul de participare

La această promoţie poate participa orice persoană fizică rezidentă în România (aceasta înseamnă că pot participa atât cetăţeni români cât şi străini), care a implinit 18 ani, la data începerii promoţiei, posesoare a unei carti de identitate valide, cu care isi poate dovedi ulterior identitatea.
Participantii la acest concurs au drepturile prevazute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare si actualizare a acestor date si de stergere a datelor personale. Exercitarea  acestor  drepturi  se  face  printr-o cerere  scrisa, pe adresa  S.C. Grupul Media Camina S.A.. Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor personale sa fie folosite de catre S.C. Grupul Media Camina S.A. pentru activitatile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. S.C. Grupul Media Camina S.A. este operator de date cu caracter personal sub numarul 8913.
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, S.C.Grupul Media Camina S.A. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de participantii la promotie.
Angajaţii Radio ZU şi membrii familiilor lor până la gradul IV sunt ineligibili să se înscrie si sa participe la concurs. Angajaţii organizatorului, rudele si afinii pana la gradul IV, precum si toate persoanele implicate in acest proiect, inclusiv sponsorii,  asociaţii şi companiile participante sunt, de asemenea, nu vor putea participa la acest concurs, in senul ca nu li se vor putea acorda nici un fel de premii.
 
Participarea la concursul vizat de prezentul regulamentimplica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor ca numele, fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop inclusiv publicitar de catre organizator si/sau subcontractanti ai acestuia fara nici un fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Participantii si castigatorii renuntand la a solicita organizatorului si/sau subcontractantilor sai vreoa suma de bani sau vreo alta prestatie din partea organizatorului pentru exploatarea drepturilor patrimoniale de autor/conexe (prevazute de Legea nr. 8/1996) aferente operelor audio-video si/sau fotografice continand imaginea, numele si sunetul (vocea) acestor persoane (participanti si castigatori), surprinse/fixate pe orice tip de suport de catre organizator si/sau subcontractantii sai cu ocazia inscrierii, participarii la concurs, extragerii si acordarii premiilor.
 
Pentru identificare si ridicarea/intrarea in  posesia premiului, castigatorii  desemnati vor prezenta reprezentantilor organizatorului un document de identitate: pasaport, buletin de identitate sau carte de identitate.
 

Conditii de inscriere

Pentru inscriere, ascultatorii  Radio  ZU, trebuie sa intre pe site-ul www.radiozu.ro, in perioada: 24 mai 2011, ora 07:00 – 12 iunie 2011, ora 24:00. Pe prima pagina a site-ului www.radiozu.rova exista un buton cu link catre formularul de inscriere in concurs. Toate informatiile legate de regulament si mecanismul concursului se gasesc, de asemenea, pe www.radiozu.ro.
 
Concurentii trebuie sa se inscrie si sa participe ca si pereche. Concurenţii alesi sa participe la fazele finale ale acestei competitii trebuie să fie disponibili 24 de ore din 24,  in perioada 17 iunie – 8 iulie 2011.
Prin inscrierea la concurs fiecare participant garanteaza:
ca are deplina si neafectata capacitate de folosinta si exercitiu (conform articolelor 7, 8 si urmatoarele din cadrul Decretului nr. 31/1954);
-   ca este posesor al unui act de indentitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere);
-  ca in eventualitatea castigarii oricarui premiu, va participa la actiunile publicitare ale organizatorului (de promovare a acestui proiect si/sau a pe web site-ul www.a1.rosi a postului TV Antena 1), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina organizatorului;
-    ca va face toate demersurile necesare pentru a obţine, daca este cazul, concediu sau zile libere, astfel încât să fie disponibil pentru a participa la competitie  si/sau actiunile de promovare in cauza;
-    ca este persoana fizica cu domiciliul stabil in Romania care a implinit 18 ani la data inceperii acestui concurs;
-      ca este apt fizic si nu sufera de nici o afectiune care sa se inrautateasca in timpul competitiei.
 

Procedura de desfasurare a promotiei

Pentru a putea participa la promoţia “CE AI FACE PENTRU 10,000 EURO?” ascultătorii trebuie să completeze formularul de inscriere pe site-ul www.radiozu.ro. Formularul va fi publicat pe site, incepand cu data de 24 mai 2011. Etapa inscrierilor se desfasoara in perioada 24  mai 2011, ora 07:00 – 12 iunie 2011, ora 24:00. Pe langa completarea raspunsurilor la intrebarile continute de formularul de inscriere, concurentii trebuie sa  incarce in formularul de inscriere o fotografie sau un link al unui film urcat pe youtube care sa arate ca sunt Forza ZU, conform cerintelor specificate in formularul de inscriere. Realizarea trebuie fotografiata sau filmata. Nu conteaza in primul rand calitatea, se poate filma, fotografia si cu telefonul mobil. Trimiţând materiale pentru care nu detin drepturi de autor concurentii isi asuma responsabilitatea exclusivă pentru orice litigii privind drepturile de autor. Trimiterea fotografiei implică cedarea către GMC a drepturilor de utilizare, publicare, inclusiv in scopuri promotionale asupraacestora. Pozele se incarca direct in formularul de inscriere (o singura poza pe inscriere), filmele se incarca pe www.youtube.com, link-ul filmului incarcat urmand a fi scris in formularul de inscriere in campul dedicat
Din aceasta lista, sunt selectate de catre juriul Radio ZU (format din Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Denise Ordean si asistati de catre specialistii invitati sa sprijine desfasurarea campaniei), 12  perechi care intra in faza urmatoare a competitiei: cursa infernala. Pe langa cele 12 perechi alese, vor fi alese si 3 perechi rezerva. Perechile rezerva pot intra in cursa infernala in cazul in care una dintre cele 12 perechi alese renunta sa participe la Cursa Infernala sau in cazul in care organizatorul constata ca una dintre cele 12 perechi nu a ajuns sau nu este in formula completa la data si in locatia stabilite pentru startul Cursei Infernale.  Cursa infernala este o provocare prin care concurentilor li se propune sa parcurga un traseu in conditiile stabilite de Radio ZU si comunicate concurentilor in ziua desfasurarii ei. Primele 5 perechi clasate in Cursa Infernala intra in finala. Cele 12 perechi si cele 3 perechi rezerva vor  semna un acord cu organizatorul in care isi vor exprima consimtamantul pentru  ca  fotografiile, materialele cu care s-au inscris in concurs sau imaginea lor, sa fie/sa nu fie folosite de catre SC GMC SA, in scopuri publicistice si/sau publicitare, de marketing, in diverse materiale tiparite (publicatii, etc ), audio, video (site-urile societatilor, etc ). Acordul este atasat acestui regulament.
 
Semifinala si Finala

În săptămâna 20 - 24 iunie 2011, cele 5 perechi finaliste vor fi intervievate de echipa din matinal şi de specialiştii competiţiei şi supuşi unor probe care să ajute ascultătorii şi juriul să aleaga unica pereche care va concura pentru castigarea premiului pus in joc. Decizia finala a alegerii acestui unic pereche apartine juriului Radio ZU.

Pe data de 24 iunie 2011, in cadrul emisiunii Morning ZU difuzata pe postul Radio ZU, va fi anunţata perechea ramasa in cursa pentru cei 10,000 EUR.

Din acest moment, perechea va trece printr-o perioada de 2 saptamani de provocari zilnice, în perioada 27 iunie – 8 iulie 2011.

În situaţia în care perechea nu respecta provocarile sau programul impus de radio ZU, perechea este penalizata.

Pe durata competitiei, numarul si natura provocarilor la care va fi supusa perechea sunt decizia exclusiva a juriului Radio ZU.

Pe durata competitiei, juriul Radio ZU este singurul care decide daca provocarile sunt sau nu sunt duse la bun sfarsit. Deciziile juriului Radio ZU in aceste cazuri sunt definitive.

Neducerea la bun sfarsit a unei provocari sau nerespectarea programului pot duce la diminuarea valorii premiului sau chiar la neacordarea acestuia. Radio ZU este singurul care decide cat din valoarea premiului final se va diminua in functie de nerespectarea programului sau a provocarilor impuse in cadrul concursului. Pentru fiecare provocare ratata neindeplinita/partial indeplinita se diminueaza suma cu un procent de 10% din valoarea premiului de 10.000 euro brut.

Conditii speciale

Este obligatoriu ca participantii alesi sa ramana in cursa infernala pentru castigarea celor 10.000 de euro să semneze documentele oficiale ale promoţiei (Formular inscriere, Termeni şi Condiţii, Regulament) in forma stabilita de Radio ZU.

In cazul in care la finalul perioadei de inscrieri Radio ZU considera ca nu exista 15 perechi eligibile (potentiale aducatoare de audienta) pentru participarea in cadrul acestei competitii, Radio ZU isi rezerva dreptul de a anula desfasurarea campaniei.

Toţi candidaţii ajunsi in cursa infernala trebuie să furnizeze detalii cu privire la orice şi toate condamnările penale din orice ţară. Prin înscrierea în acest concurs, candidaţii ajunsi in cursa infernala acordă Radio ZU autoritatea deplină şi nerestricţionată de a obţine şi reţine, la discreţia sa, o copie a oricărui cazier sau înregistrare de alt tip în legătură cu aceştia, inclusiv orice înregistrare cu privire la starea lor de sănătate. Candidatii sunt obligati sa furnizeze orice detaliu legat de probleme medicale care pot afecta efortul fizic sau intelectual de lunga durata.
Radio ZU nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un eveniment ce poate interveni in aceasta cursa, din surse externe Radio ZU sau in urma nerespectarii traseului si sarcinilor oferite de Radio ZU.
Este posibil ca toţi candidaţii ajunsi in cursa infernala să se supună uneia sau mai multor evaluări psihologice, efectuate de un psiholog calificat, numit de către organizator. In acest caz se obliga sa autorizeze ca rezultatele evaluărilor psihologice să fie aduse la cunoştinţa postului Radio ZU.

Premii

Valoarea marelui premiu este de 10,000 Euro /pereche(suma bruta) .

Acordarea premiilor

Castigatorul marelui premiu va fi publicat pe site-ul www.radiozu.ro. Pentru acordarea premiului se vor confrunta datele din din baza de date cu inscrisi in concurs, cu cele de pe buletinul castigatorului. Castigatorul va intra in posesia premiului, doar dupa ce va semna un proces verbal cu organizatorul concursului.  Nu se acorda premiul persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani la data inceperii concursului.

Taxe si impozite

Organizatorii se obligă să calculeze, să reţină şi să vireze către bugetul de stat impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Codul Fiscal, cu completările şi modificările ulterioare.
Drept de autor
Prin înscrierea în această competiţie, concurenţii acordă toate drepturile de autor prezente şi viitoare şi toate celelalte drepturi derivate din înscrierea lor în toate mijloacele media (inclusiv, fără limitare la internet) fie că există acum sau sunt create pe viitor si se obligă faţă de Radio ZU că înscrierea lor nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei terţe părţi.

Informarea participantilor

Regulamentul de participare este disponibil pe site-ul www.radiozu.rosi sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate si va putea fi pus la dispozitie gratuit tuturor celor care solicita acest lucru in scris pe adresa Radio ZU, Str. Maior Ghe.Sontu, Nr 8, Sector 1, Bucuresti.
Ordinea de inscriere la promotie va ramine in arhiva Radio ZU timp de 60 de zile si va putea fi pusa la dispozitie tuturor celor care solicita acest lucru in scris, pe adresa mai sus mentionata.
Drepturile persoanei vizate în contextul prelucrarii datelor cu caracter personal:
 
(1) Informarea persoanei vizate
a) identitatea operatorului si a reprezentantului acestuia, daca este cazul;
b) scopul în care se face prelucrarea datelor;
c) informatii suplimentare, precum: destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor;
d) daca furnizarea tuturor datelor cerute este obligatorie si consecintele refuzului de a le furniza;
e) existenta dreptului de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
f) orice alte informatii a caror furnizare este impusa prin dispozitie a autoritatii de supraveghere, tinând seama de specificul prelucrarii.
 
(2) Dreptul de acces la date
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta. Operatorul este obligat, în situatia în care prelucreaza date cu caracter personal care privesc solicitantul, sa comunice acestuia, împreuna cu confirmarea, cel putin urmatoarele: 
a) informatii referitoare la scopurile prelucrarii, categoriile de date avute în vedere si destinatarii sau categoriile de destinatari carora le sunt dezvaluite datele;
b) comunicarea într-o forma inteligibila a datelor care fac obiectul prelucrarii, precum si a oricarei informatii disponibile cu privire la originea datelor;
c) informatii asupra principiilor de functionare a mecanismului prin care se efectueaza orice prelucrare automata a datelor care vizeaza persoana respectiva;
d) informatii privind existenta dreptului de interventie asupra datelor si a dreptului de opozitie, precum si conditiile în care pot fi exercitate;
e) informatii asupra posibilitatii de a consulta registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, de a înainta plângere catre autoritatea de supraveghere, precum si de a se adresa instantei pentru atacarea deciziilor operatorului.
Persoana vizata poate solicita de la operator informatiile de mai sus, printr-o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca  informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice informatiile solicitate, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului exprimate potrivit celor de mai sus.
 
(3) Dreptul de interventie asupra datelor
Orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, la cerere si în mod gratuit:
a) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi, în special a datelor incomplete sau inexacte;
b) dupa caz, transformarea în date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prezentei legi;
c) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. a) sau b), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Pentru exercitarea acestui drept persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice masurile luate în temeiul prevederilor precedente, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
 
(4) Dreptul de opozitie
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor în care exista dispozitii legale contrare. În caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele în cauza.
Persoana vizata are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti într-un asemenea scop.
În vederea exercitarii drepturilor prevazute mai sus persoana vizata va înainta operatorului o cerere întocmita în forma scrisa, datata si semnata. În cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa îi fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal.
Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate, precum si, daca este cazul, numele tertului caruia i-au fost dezvaluite datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, în termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului de a i se comunica informatiile in scris la o anumita adresa fizica sau virtuala (electronica).
 
 
(5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale
Orice persoana are dreptul de a cere si de a obtine: 
a) retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice în privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul sau ori alte asemenea aspecte;
b) reevaluarea oricarei alte decizii luate în privinta sa, care o afecteaza în mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care întruneste conditiile prevazute la lit. a).
Respectându-se celelalte garantii prevazute de prezenta lege, o persoana poate fi supusa unei decizii de natura celei de mai sus, în urmatoarele situatii:
a) decizia este luata în cadrul încheierii sau executarii unui contract, cu conditia ca cererea de încheiere sau de executare a contractului, introdusa de persoana vizata, sa fi fost satisfacuta sau ca unele masuri adecvate, precum posibilitatea de a-si sustine punctul de vedere, sa garanteze apararea propriului interes legitim;
b) decizia este autorizata de o lege care precizeaza masurile ce garanteaza apararea interesului legitim al persoanei vizate.
 
(6) Dreptul de a se adresa justitiei
Fara a se aduce atingere posibilitatii de a se adresa cu plângere autoritatii de supraveghere, persoanele vizate au dreptul de a se adresa justitiei pentru apararea oricaror drepturi garantate de prezenta lege, care le-au fost încalcate.
Orice persoana care a suferit un prejudiciu în urma unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata ilegal, se poate adresa instantei competente pentru repararea acestuia. Instanta competenta este cea în a carei raza teritoriala domiciliaza reclamantul.
Cererea de chemare în judecata este scutita de taxa de timbru.
 
Prezentul Regulament a fost incheiat in 3 exemplare, fiecare cu valoare de original.
 
 
Organizator,
S.C. GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) S.R.L.
 
 
 
 
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate