Live

CONCURSURI

Castiga un iPad 3 pe zi la Radio ZU cu daPhone

Daniel Buzdugan si Mihai Morar se lupta in fiecare dimineata la Radio ZU. Vorbesc international, in locatii dinafara Romaniei. Si fac asta pentru ca tu sa castigi un iPAd 3. Cu daPhone la RAdio ZU. Din 25 iunie pana in 27 iulie.

Cu daPhone poti suna oriunde in lume cu tarife cu pana 90% mai mici


Regulamentul concursului
 
 
REGULAMENTUL DE PARTICIPARE
LA CAMPANIA DA Phone - RADIO ZU
 
 
1. Definitii
In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni scrisi cu majuscule vor avea urmatorele intelesuri:
Campania:  se desfasoara in perioada 20.06.2012 – 27.07.2012 pe intreg teritoriul Romaniei ce se adreseaza ascultatorilor Radio Zu. Campania se desfasoara atfel: In perioada 20.06.2012 – 26.07.2012 ora 24:00 au loc inscrieri iar in perioada 25.06.2012 – 27.07.2012 au loc concursurile zilnice, in fiecare zi lucratoare in programul Morning ZU, la Radio ZU. in fiecare zi lucratoare din
DA Phone : societatea “DA” PHONE BRAND S.R.L., persoana juridica romana, cu sediul în str. Matei Basarab nr. 16, etaj 2, sector 3, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului sub numărul J40/12707/2007, CUI RO 22039788 .
Radio Zu: postul de radio ale carui frecvente sunt postate pe pagina de internet http://www.radiozu.ro/reteauazu si prin intermediul caruia se va derula Campania.
Participant: ascultatorii Radio Zu care indeplinesc conditiile din prezentul Regulament.
 
2. Informatii despre  Campanie
2.1. Organizatorul Campaniei este DA Phone.
2.2. Campania se va derula in conformitate cu prezentul Regulament care este obligatoriu pentru toti participantii.
 
3. Participanti
3.1. Pot lua parte la Campanie Participantii care indeplinesc urmatoarele conditii:
 • sunt persoane fizice rezidente in Romania;
 • au deplina capacitate de folosinta si exercitiu;
 • asculta Radio Zu;
 • au varsta minima de 18 ani;
 • se inscrie in Campanie conform prezentului Regulament; si
 • participa la Campanie.
3.2. Participantul trebuie sa fie posesorul unei carti de identitate valide cu care isi va putea dovedi ulterior identitatea.
 
4. Inscrierea in Campanie
4.1. Ascultatorii vor fi indrumati prin spoturi si mesaje directe de la DJ sa trimita sms la numarul 1815 (tarif normal 0,06 Euro TVA inclus) apelabil din retelele Cosmote, Vodafone si Orange cu urmatorul text: “Vorbeste international” Participantii vor primi un SMS prin care vor fi indrumati sa se inregistreze in Campanie pe pagina de internet www.zu.daphone.ro.
4.2. Calitatea de participant este conditionata de inregistrarea pe www.zu.daphone.ro. Pe site-ul www.zu.daphone.ro se pot inregistra atat ascultatorii care nu au cont pe site-ul www.daphone.ro cat si ascultatorii care au cont pe acest site. Deasemenea se pot inregistra si ascultatorii care nu au trimis SMS la 1815.
4.3. Datele care trebuie completate in formularul de inscriere sunt:
 • E-mail,
 • Nume,
 • Prenume,
 • Numar Telefon.
4.4. La inregistrarea pe site participantii vor trebui sa isi aleaga echipa din care vor sa faca parte.
4.5. Nu vor fi luate in considerare inscrierile transmise in urmatoarele conditii:
 • daca acestea sunt transmise in afara perioadei Campaniei
 • daca acestea au fost efectuate prin frauda;
 • daca au fost efectuate cu nerespectarea oricareia dintre conditiile si termenii Regulamentului
 • daca nu s-au transmis toate datele solicitate pentru inscriere ori daca datele transmise sunt eronate.
 
5. Desfasurarea Campaniei
5.1. In emisiunea de dimineata Morning Zu care se difuzeza de luni pana vineri intre 7:00 si 10:00 AM, Buzdugan si Morar vor suna international cu daPhone. Va castiga cel care va mentine cel mai mult conversatia activa. Dupa acest moment se vor alege doua persoane in mod aleatoriu din ambele echipe, cate una din fiecare echipa, care vor fi sunate. Prioritate in castigarea premiului va avea participantul ales aleatoriu din echipa care a castigat. Daca unul din castigatori sau ambii nu raspund la telefon, telefonul le suna ocupat, resping apelul sau au telefonul inchis se va alege  manual urmatorul inscris din echipa din care s-a ales aleatoriu un ascultator cu care nu s-a putut realiza legatura telefonica, in ordinea inscrierii.
5.2. Persoana extrasa, care face parte din echipa castigatoare, va trebui sa raspunda la o intrebare legata de momentul in care Morar si Buzdugan au sunat international.
5.3. In cazul in care raspunde corect, castiga un ipad 3 iar persoana numarul 2 catiga plan 5 euro pay as you want. In cazul in care prima persoana nu a raspuns la intrebare, ipad-ul va fi atribuit persoanei a doua, fara nicio conditie suplimentara, iar cel care nu a stiut sa raspunda castiga 5 euro in planul pay as you want.
 
6. Premii

6.1. Premiile Campaniei vor fi urmatoarele: (i) 25 de IPad Apple 3, iPad APPLE 16GB cu Wi-Fi, Dual Core A5X, 9.7"; (ii) 25 de planuri lunare “Pay as you want” x 5 euro fiecare.

6.2. Desemnarea castigatorilor se va face de catre Morar si Buzdugan conform prevederilor prezentului Regulament.
6.3. Organizatorul Campaniei va face publice numele castigatorilor si castigurile acordate. Astfel, castigatorii Campaniei vor fi anuntati, in direct, pe Radio Zu.
6.4. Valoarea totala a premiilor acordate in cadrul campaniei va fi de 53.624,75 lei cu TVA inclus.
6.5. Organizatorul se obligă să plateasa către bugetul de stat impozitul datorat pentru veniturile obţinute de către câştigători în conformitate cu Codul Fiscal, cu completările şi modificările ulterioare.
6.6. Valoarea individuala a premiilor este:
 • iPad Apple = 475 euro cu TVA / 2.117,36 roni cu TVA inclus
 • „Pay as you want” = 6,2 euro cu TVA / 27,63 roni cu TVA inclus
valoarea fiind calculata la cursul 1 euro = 4,4576roni (curs BNR din 15.06.2012)
6.7. Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea lui in bani. In cazul refuzului castigatorilor de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului) sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului). In asemenea cazuri, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu mai atribui premiile respective.
 
7. Contestatii
Orice eventuala contestatie, inclusiv privind modul de acordare a unui premiu poate fi formulata in scris de catre participant si depusa personal sau expediata prin posta, in termen de maxim o luna calendaristica de la data incheierii Campaniei, pe adresa DA Phone. Contestatia se va solutiona, in termen de maximum 30 de zile de la primire. In cazul in care contestatorul va fi nemultumit de decizie, se va incerca rezolvarea contestatiei pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
8. Declaratiiile Participantului
8.1. Participantul declara si accepta faptul ca poate participa la Campanie numai daca respecta Regulamentul de Participare la Camapanie.
8.2. Participantul declara si accepta faptul ca in conditiile castigarii unui premiu in cadrul Campaniei, numele sau /fotografia sa poata fi folosita ca material de marketing de catre DA Phone.
 
9. Despagubiri
Participantul va despagubi Da Phone pentru orice prejudicii cauzate de nerespectarea prezentului Regulamentul de Participare.
 
10. Limitarea raspunderii
10.1. DA Phone nu garantează in niciun fel posibilitatea ascultarii frecventei Radio ZU din punct de vedere tehnic, funcțional sau a calitatii retelei prin care Participantul trasnsmite SMS catre Radio Zu.
10.2. DA Phone nu este responsabil cu privire la continutul SMS furnizat de Participanti, indiferent de natura acestuia.
 
11. Litigii
Eventualele litigii aparute intre DA Phone si Participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Bucuresti. In cazul in care instantea competenta este judecatoria, atunci litigiile vor fi solutionate de Judecatoria Sector 3.
 
12. Alte prevederi
12.1. Prin participarea la aceasta Campanie, Participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze prezentului Regulament de participare.
12.2. Prin comunicarea datelor personale participantii si castigatorii Campanie isi exprima acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului in vederea efectuarii selectarii castigatorilor, validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorilor de promotii si sa primeasca materiale informative prin orice mijloace de comunicare (e-mail, SMS, posta) din partea Organizatorului prin agentii desemnate de acesta.
12.3. La cererea expresa a acestora, Organizatorul le va asigura acestora dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa instantei, in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia. Pentru exercitarea acestor drepturi, participantii Campaniei vor trimite Organizatorilor  o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata.
12.4. Campania poate inceta inainte de termen in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua Campania, dupa anuntarea prealabila a publicului.
12.5. Regulamentul Oficial al Campaniei va fi publicat pe site-ul www.daphone.ro.
12.6. Regulamentul de participare este disponibil in mod gratuit fiecarui participant, solicitarea putand fi facuta la numarul de telefon 021.327.40.82.
 
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate