Live

ZU IS YOU

Mihai Morar: „RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape.”

Mihai Morar: „RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape.”
Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și întreaga echipă Radio ZU au reușit să „construiască” o campanie de milioane. Milioane de vizualizări, milioane de oameni care au stat cu ochii pe transmisiunile video realizate în timpul celor două săptămâni, dar și milioane de emoții, de întâlniri și povești frumoase.

Timp de 2 săptămâni, Radio ZU a străbătut țara, a parcurs peste 3000 de kilometri, a realizat 10 ediții de matinal din orașe diferite ale țării, a adus în fața ascultătorilor povești de viață impresionante, a demonstrat, încă o dată, cât de faină este România.

„Merem pân’ la capăt, cum zice-o vorbă din Ardial, no! Vă iubesc!”

„SEMPER UNA - MEREU ÎMPREUNĂ, aceasta este deviza Academiei Forțelor Terestre din Sibiu și cred că de atâția ani de când facem radio împreună am merita și noi să purtăm în inimi aceeași deviză! Au fost 2 săptămâni grele în care ne-am rupt de familiile noastre și ne-am dedicat lumii dornice să ne cunoască pe viu, am străbătut România în peste 3000 km, pe care, iată, mulțumim lui Dumnezeu că i-am dus la bun sfârșit. Multumesc iubiților mei colegi Mihai Morar, Emma Ștefan și Tea Teodorescu pentru toate bucuriile, lacrimile, oboseala și greutățile prin care am trecut ÎMPREUNĂ în acești minunați ani de Radio ZU.  Merem pân’ la capăt, cum zice-o vorbă din Ardial, no! Vă iubesc!”, a povestit Daniel Buzdugan.

„RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.”
 
RADIOAVENTURA: Turul României cu AUTORULOTA ZU poate fi considerată, fără nicio exagerare, ca fiind cea mai complexă campanie de radio implementată în ultimii doi ani în România. 3000 de kilometri. 2 autorulote. 2 săptămâni. 4 DJ-i Radio ZU. Peste 30 de oameni în echipa de producție. Transmisie live 24 de ore din 24 pe mediul online Radio ZU, live-uri dedicate  paginilor de Facebook si Youtube ale radioului, dar și intervenții live pe ZU TV.

„Am așteptat un an și jumătate ca să fac din nou asta. Mi-a fost dor de mediul meu natural. Mi-a fost dor de voi, iar caravana asta cu 2 autorulote prin țară a fost Manifestul cel mai puternic că, oricât am fi de departe, avem nevoie să fim aproape. Ca să rămânem oameni între oameni.”, a declarat Mihai Morar, la finalul campaniei RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU.
 
Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RT TAX a putut fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio). De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se regăsesc pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram). 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate